امتیاز خریدارن به فایل :
2

خرید و دانلود فایل فن آوری تولید نان سوخاری

ارسال شده در تاریخ : 1395/10/04

فنی و مهندسی
تاریخ ارسال : 1395/10/04
حجم فایل : 340,827
فرمت فایل : pdf
رمز عبور : ندارد
بازدید : 462 مرتبه


قیمت فایل : 5,000 تومان | پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

توضیحات معرفی فایل

نان سوخاری یکی از فراورده های حاصل از آرد گندم است که به دلیل پایین بودن رطوبت ،قابلیت نگهداری زیادی دارد.نان سوخاری نان های برشته ای هستند که در آنها نشاسته شروع به تجزیه کرده و قابلیت هضم بیشتری دارند.یک عدد نان سوخاری متوسط 35 کالری،نان سیاه با سبوس 100 گرم 218 کالری و یک کف دست نان معمولی 75 کالری انرژی دارد......

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم



برچسب ها

نان سوخاری نان سوخاری تولید نان سوخاری صنایع غذایی

موارد مرتبط


?

درباره فروشگاه


در این فروشگاه سعی شده با توجه به نیاز و سلیقه ی شما دوست عزیز مقالات،پروژه ها،تحقیق های دانشگاهی،کتاب ها،نرم افزار هاو هزاران فایل سودمند و ارزشمند در دسترس قرار گیرد.


پیغام مدیریت


در صورت وجود مشکل در فایل خریداری شده ، فروشگاه ما با پشتیبانی بموقع رضایت شما را جلب خواهد کرد .



کليه ي محتواي اين سايت توسط کاربران درج شده است و تيم مديريت هيچ مسئوليتي نسبت به آن ها ندارد.
|
W3C Standard Website Valid HTML5 / CSS3 - v2.1
Copyright © All Right Reserved For mefiles.ir